Workshops Twentse Zomer Maak Plaatsen

Stadsmuseum Almelo doet mee aan de volgende workshops.
In de eerste week van juni vond de kick-off van de pre-pilot de Twentse Maakplaatsen plaats. In dit programma worden vrijwilligers van musea, regionale lab’s en bibliotheken getraind in het werken met hedendaagse maaktechnieken. Deze vrijwilligers verzorgen vervolgens zomervakantie workshops in heel Twente: Ozobot, iStopMotion, 3D Pennen, Zouwaterauto, Protopiper, Bibberspiraal en meer! Zo wordt een programma aangeboden waarmee kinderen en jongeren zich kunnen ontwikkelen tot verkennende, ontdekkende en creatieve burgers.

In het kader van de Twentse Maakplaatsen vinden er deze zomer verschillende workshops plaats voor kinderen en jongeren in Almelo, Dedemsvaart, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo en Nijverdal! Klik HIER voor een overzicht.

Alle workshops worden gratis aangeboden.

De Twentse Maakplaatsen is een initiatief van de Universiteit Twente, ROC van Twente en Tetem.

2018-07-13T11:36:05+00:00