Geslaagde Vriendenmiddag

De Vriendenmiddag voor donateurs van het Stadsmuseum is een succes geworden. Enkele tientallen Vrienden waren zaterdagmiddag 7 april 2018 speciale gast van het museum. Daaronder ook Christien van Wijk, wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Almelo. Na een welkomstwoord van voorzitter Cornelis Blok, vertelde museumdirecteur Riet Strijker over de exposities en activiteiten die voor dit jaar op de planning staan. De middag werd muzikaal opgeluisterd door een combo van zangeres Diet Gerritsen begeleid door Ruud Ouwehand (bas) en Frank Deiman (piano). Het werd een interactief optreden want met haar prachtige stem wist zij haar publiek te verleiden meerstemmig mee te zingen. Het was de eerste keer dat Vrienden van het museum op deze prachtige lentedag letterlijk ‘in het zonnetje’ werden gezet als dank voor hun trouwe bijdragen aan het museum.

2018-04-20T20:11:33+00:00